Albertīnes saldējums ir mūsmājās izlolots produkts. Tā kā mums ir svarīgi tas, ko ēdam, saldējumu, sorbetu un vafeles gatavojam tikai no dabīgām un kvalitatīvām izejvielām, nepievienojot mākslīgus garšas uzlabotājus un piedevas. Saldējuma gatavošanai izmantojam pienu un saldo krējumu, cukuru, kartupeļu cieti un želatīnu.

Albertīnes saldējumu iespējams iegādāties dažādos brīvdabas tirdziņos vai pasūtot uz mājām.

Pašlaik mūsu sortimentā ir šādi saldējumi – vaniļas, šokolādīgais, zemeņu, auzu, upeņu, karameļu, kaņepju, cidoniju, dzērveņu/brūkleņu, ‎kā arī sorbeti – zemeņu, rabarberu, upeņu/banānu un ķirbju/cidoniju. Saldējums vafeļu konusā

Mūsu saldējuma un sorbeta sastāvdaļas Albertīnes VANIĻAS saldējums: piens, saldais krējums, cukurs, kartupeļu ciete; vaniļas cukurs (vaniļas aromatizētājs (vanilīns, vaniļa)), želatīns, sāls.
Albertīnes ŠOKOLĀDĪGAIS saldējums: piens, saldais krējums, cukurs, kakao, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes KARAMEĻU saldējums: piens, saldais krējums, brūnais cukurniedru cukurs, cukurs, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes ZEMEŅU saldējums: piens, saldais krējums, zemenes 24%, cukurs, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes AUZU PĀRSLU saldējums: piens, saldais krējums, cukurs, auzu pārslas 4%, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes UPEŅU saldējums: piens, saldais krējums, upenes 8%, cukurs, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes KAŅEPJU saldējums: piens, saldais krējums, cukurs, kaņepju sēklas 2%, kartupeļu ciete, želatīns, sāls.
Albertīnes ZEMEŅU sorbets: zemenes 65%, cukura sīrups (cukurs, ūdens), citronu/cidoniju sula. 
Albertīnes RABARBERU sorbets: 65% rabarberi, cukura sīrups (cukurs, ūdens), citronu/cidoniju sula.